Oorspronkelijk is Moonwalk Teddybear opgericht door Mathilde Alders. In 2020 heb ik, Kim Douw-Aalbers, vanwege onze gemeenschappelijke liefde voor illustratie, patronen en interieur de shop overgenomen.  

Mijn inspiratie komt uit alles wat ik zie, ervaar en beleef. Met deze open blik benader ik ook de trends die voorbij komen op het gebied van design, interieur en lifestyle. En dit vertaal ik naar originele designs waarmee jij, op een relatief eenvoudige manier, de babykamer, kinderkamer, speelhoek of zelfs het poppenhuis in de stijl die jij mooi vindt af kunt maken! 

Vanuit deze gedachte zijn vrijwel alle stickers van Moonwalk Teddybear handgetekend. Ze zijn in meerdere kleuren te bestellen, zodat ze in elk interieur passen.

Alle stickers worden vanuit huis ontworpen, gemaakt en verstuurd. Omdat ik jouw bestelling speciaal voor jou maak zijn de verzendtijden (2-4 werkdagen) niet te vergelijken met de grote websites. Wel hopen we dat je blij bent als je jouw pakketje of envelop open maakt en het eindresultaat krijgt dat je had gehoopt of dit misschien wel overtreft. Dan is onze missie helemaal geslaagd!

Unieke muurstickers met liefde gemaakt.
Get it, Peel it, Stick it.

 

Over Moonwalk Teddybear eigenaresse Kim Douw-AalbersContactinformatie:
Heb je vragen of wil je ons iets laten weten, mail me dan via info@moonwalkteddybear.nl
Wij streven ernaar binnen 1 werkdag te antwoorden. En dat lukt meestal ook!

Vind je het leuk om een berichtje achter te laten op mijn social media (vind ik ook leuk!), dan kun je me bijvoorbeeld op Instagram vinden via @moonwalkteddybear

Kvk nr: 77468589
BTW nr: NL003197075B90

© 2015 - 2021 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel