Artikel 12 van 16

Muurcirkel op hout - Lego

€ 7,95 (inclusief btw)

Muurcirkel van hout - Lego

Wil je iets persoonlijks geven aan de jarige, passend in de stijl van zijn/haar slaapkamer, maar dan met een twist? Of is jouw kindje helemaal gek van lego? Dan is dit lego hoofdje op hout wellicht precies wat je zocht! Je kunt het wandbordje gemakkelijk met een tesa plakstrip op de muur bevestigen (niet bijgeleverd) of bijvoorbeeld op een wandplank of kastje plaatsen. Echt toffe kinderkamerdecoratie met een lego thema! 

PRODUCTBESCHRIJVING 

Kleuren muurcirkel
Dit wandbordje is verkrijgbaar in alle kleuren op de kleurenkaart. De muurcirkel bestaat uit twee kleuren die op de houten cirkel verwerkt worden: kleur van de ondergrond en kleur van het lego hoofd. Op de foto zie je de ondergrond in mocca en het lego hoofdje in geel. Geef in het keuzemenu aan welke 2 kleuren je wilt voor dit item.  Color 1: kleur ondergrond, color 2 kleur lego. Twijfel je over een kleur of heb je andere vragen? Neem dan gerust even contact met ons op via email

Wil jij het lego hoofd liever uitgesneden in 1 kleur hebben, zodat je het het hout er doorheen ziet, zoals bv bij muurcirkel vos, laat het me weten via de mail! Dit is uiteraard ook mogelijk.

Afmeting muurcirkel
Deze cirkel op hout is momenteel verkrijgbaar met diameter 20 centimeter.

Houder van beton
Op de tweede foto zie je de muurcirkel in een handige, met de hand gegoten, houder van beton (gemaakt door Gewoon84) staan. Heel fijn, want nu kun je de houten cirkel nog makkelijker op een commode, kastje of plankje plaatsen. 

Verzendtijd
2-4 werkdagen

De derde sfeerfoto van het wandbordje heeft Bijheleen gemaakt in haar kinderkamer. 

Get it. Peel it. Stick it.

  • De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl
  • Hout is een natuurproduct, hierin kunnen altijd oneffenheden in kleur zitten. Dit laat juist zien dat het een handgemaakt product is
  • Uniek ontwerp van Moonwalk Teddybea
© 2015 - 2024 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel