Naamstickers voor de kinderkamer

Ben je op zoek naar naamstickers voor jouw kind die je kunt toepassen op zowel de muur als bijvoorbeeld een kinderstoel, de kledingkast, de deur van de kinderkamer, de lunchbox of andere gladde oppervlaktes? Dan ben je bij Moonwalk Teddybear aan het goede adres. We hebben verschillende ontwerpen voor jou klaar staan. Losse namen in verschillende lettertypes, maar ook in combinatie met mooie afbeeldingen zoals een regenboog of hartjes. De afmetingen die mogelijk zijn, worden aangegeven in het keuzemenu. 

Naamstickers op maat

Wil jij de kinderkamer een persoonlijk tintje geven met een naamsticker op de muur of een meubelstuk als bv de opbergkist of de kledingkast? Bij Moonwalk Teddybear kun je kiezen uit allerlei lettertypes (zowel strak, vrolijk als handgeschreven). Zit het lettertype van jouw voorkeur er echter niet bij of heb jij zelf een wens of idee voor een naamsticker? Stuur me gerust een email en dan kijken we samen wat er mogelijk is!

Van stoer tot vrolijk

Bij Moonwalk Teddybear is het mogelijk om stickers met de naam van jouw kind uit te zoeken die passen bij de stijl van jouw kinderkamer inrichting. Heb jij gekozen voor een stoere jongenskamer, een vrolijke meisjeskamer of heeft jouw babykamer juist neutrale tinten? Onze naamstickers kun je in heel veel kleuren bestellen. Daardoor kun je altijd een passend ontwerp vinden die recht doet aan jouw stijl. 

Een sticker met eigen tekst op muur

Vind jij het tof om een mooie quote of korte tekst op de muur te plaatsen die past bij jouw kindje of een mooie herinnering weergeeft? Ook dit is mogelijk met behulp van muurstickers bij ons. Geef in het keuzemenu aan welke tekst (min 1 woord en max 4 woorden) het moet worden, kies het bijpassende lettertype en de kleur. En wij gaan vervolgens heel graag voor jou aan de slag. Mocht je verder nog speciale wensen hebben, dan kun je me ook altijd een berichtje sturen.

Kinderkamerinspiratie

Neem hier een kijkje voor meer toffe inspiratie voor het stylen en inrichten van jouw babykamer, kinderkamer of speelhoek. Je kunt hier ook zien hoe klanten de producten, waaronder de stickers met naam, thuis hebben gebruikt. En wie weet kom je nog een leuke tip tegen voor kinderkamerdecoratie. Ook vind je op mijn blog een inspiratie artikel over naamstickers in de kinderkamer. Heb je ergens een vraag over, stel hem gerust!

© 2015 - 2024 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel