Artikel 8 van 17

Blog - 5 tips voor naamstickers in de kinderkamer

12 januari 2023

Gepersonaliseerde items als decoratie in de babykamer of kinderkamer doen het altijd goed. Deco met naam is heel leuk voor je eigen kindje in zijn of haar slaapkamer, maar ook heel leuk om cadeau te doen voor een ander kindje. Wat dacht je van bijvoorbeeld een origineel kraamcadeau met naam? In dit blog geef ik je 5 tips voor de leukste decoratie met behulp van naamstickers in jouw babykamer of kinderkamer. 

5 tips voor naamstickers in de kinderkamer

Als je zwanger bent is er heel veel te regelen voordat de baby komt. Een van de leukste dingen is het verzinnen van de naam, tenminste als je het snel met elkaar eens wordt haha. En hoe tof is het om de naam van je kindje ook nog extra terug te laten komen op de slaapkamer? Een lief kamertje inrichten met mooie decoratie die helemaal past bij jouw smaak en stijl is superleuk om mee bezig te zijn en daar mag de naam van jouw kindje zeker niet bij ontbreken. 

Gepersonaliseerde muurstickers

Voor de aankleding van jouw babykamer kan het heel leuk zijn om muurstickers te gebruiken als accent. Dit kun je doen door figuurtjes uit te kiezen die passen bij het thema wat je hebt gekozen of deze aan te laten sluiten op het kleurgebruik van de rest van de kamer. Zo houd je het rustig, maar wel een sfeervol geheel. Ook een naamsticker bij bijvoorbeeld het bedje (boven de lambrisering als accent) of bij de commode geeft een persoonlijke touch aan de babykamer. 

Let daarbij wel op dat voor muurstickers de ondergrond vlak moet zijn. Grof stucwerk of verf met daarin veel kalkmatte deeltjes is niet geschikt voor muurstickers. Je kunt in dat geval ook overwegen om de naam op een andere manier terug te laten komen in de babykamer.

Blog naamstickers boven lambrisering in de kinderkzamer

Naamstickers voor een meisjeskamer

Wat dacht je bijvoorbeeld van de naam van jouw kindje op die mooie vintage meidenkast die je helemaal hebt opgeknapt? Een tof accent en het maakt de kast nog unieker. Ga je voor een sierlijk lettertype in pasteltinten of juist een wat stoerder of strakker lettertype in kleurrijke tinten? Er is veel mogelijk bij Moonwalk Teddybear en verzoekjes op maat zijn altijd bespreekbaar.

Groeimeter met naam

Met een groeimeter kun je niet alleen de lengte van je kindje vastleggen, maar het is ook een enorm leuk accessoire voor de babykamer of kinderkamer. Je personaliseert de groeimeter heel makkelijk met naam en geboortedatum van een kindje en kunt hem op verschillende plekken/manier plakken (bijvoorbeeld op de deur, op een muur of op een mooie houten plank die je aan de muur bevestigt). Je kunt er daarnaast verschillende mijlpalen mee vastleggen, je maakt er dus blijvende herinneringen mee! Dit is zonder twijfel een (kraam)cadeau waar de ontvanger heel blij van wordt. 

Stoeltje met naamsticker

Wil je een stoeltje met naam zelf maken, zodat je deze cadeau kunt doen aan de jarige of een pasgeboren kindje? Je kunt heel eenvoudig een mooi stoeltje bij bijvoorbeeld Ikea shoppen of een stoeltje op Marktplaats en deze mooi opknappen. Bestel vervolgens bij Moonwalk Teddybear een naamsticker in de kleuren en lettertype naar wens en plak deze op het kinderstoeltje. Easy peasy, maar met een heel tof eindresultaat! 

Dit kan in principe op alle stoeltjes, als de ondergrond maar vlak en stof/vetvrij is. Denk aan de Stokke trip trap of houten/plastic kinderstoeltjes. 

Muurcirkels (op hout) met naam

Wil jouw kindje graag zijn/haar naam op de deur van de slaapkamer terug zien? Dan kun je bijvoorbeeld de ronde muursticker met naam daarvoor gebruiken. Deze zijn in verschillende vrolijke ontwerpen verkrijgbaar. En als je een muur met grove stuc hebt, kun je ook overwegen om de muurcirkels op hout daarvoor te gebruiken. Deze kun je heel eenvoudig met bijvoorbeeld een tesa plakstrip ophangen. 

Heb jij de naam van jouw kindje in de docoratie van zijn of haar slaapkamer verwerkt? En op welke manier heb je dat gedaan? Hopelijk heb ik je met dit blog nog meer kunnen inspireren en ik zie je graag terug in mijn webshop of bijvoorbeeld op Instagram. Dan houden we contact!

© 2015 - 2024 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel