Waarom voor muurstickers kiezen in de babykamer of kinderkamer?

Stickers zijn een snelle en betaalbare manier om je huis een persoonlijke touch te geven, zonder het gedoe van schilderen. De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen met de bijgeleverde plakinstructie. Het perfecte alternatief voor duur, permanent behang.
Ook deuren, ramen, meubels of spiegels kunnen met muurstickers in een handomdraai nieuw leven worden ingeblazen!

Op welke ondergrond plakken de stickers het beste?

In principe geldt: hoe gladder de ondergrond, des te beter blijft de sticker plakken.
De beste ondergronden zijn gladgestucte muren, reguliere muurverf en latex, glas, behang, spiegel, metaal, glad kunststof.
Op muren die zijn geverfd met kalkverf zullen de stickers niet goed hechten ivm de kalkdeeltjes die de verf bevat.
De muurstickers zijn ook niet geschikt voor grove bakstenen muren en achtergronden met veel reliëf.

Er wordt een losse sticker bijgeleverd die je kunt gebruiken als 'teststicker'. Hiermee kun je bepalen of de ondergrond geschikt is.
Wij zijn niet aansprakelijk voor verkeerd geplakte stickers.

Hoeveel stickers heb ik nodig voor mijn muur?

Dat is eigenlijk geheel afhankelijk van de afmeting van je muur en hoe dicht je de stickers bij elkaar plakt.
Let daarom goed op de omschreven afmetingen bij de producten zelf en de hoeveelheid stickers. Heb je daar een vraag over, stel hem gerust via de mail of stuur een DM via Instagram.

Hoe kun je de muurstickers verwijderen?

Zodra je kindje uit de babykamer is gegroeid en je de kamer wil omtoveren naar een peuter/kleuterkamer wil je de muurstickers wellicht vervangen voor iets nieuws. Het verwijderen van de muurstickers is eenvoudig. Afhankelijk van de ondergrond kun je de sticker als volgt verwijderen. Hoe harder de ondergrond, hoe gemakkelijker het gaat. In de meeste gevallen kun je een klein hoekje van de muursticker los pellen met je nagel en vervolgens trek je de gehele sticker rustig los van de muur. 

Mocht de sticker toch iets lastiger los komen van de muur, trek dan niet meteen verder. Je kun dan voorzichtig een fohn gebruiken om de sticker te verwijderen. Door het verwarmen wordt de lijmlaag van het vinyl zachter en de sticker is alsnog van de muur te halen. 

© 2015 - 2024 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel