Raamsticker geboorte baby

Met de geboorte raamstickers van Moonwalk Teddybear, helemaal in de stijl van nu, versier je in een handomdraai het raam. Een originele manier om dit bijzondere nieuws met de buurt te delen. De sticker wordt uitgesneden in 1 of meerdere kleuren, hoogwaardig, vinyl. Met de bijgeleverde instructie plak je de sticker er eenvoudig op.

Een ruim assortiment geboortestickers voor zowel jongens als meisjes

De collectie met geboorte raamstickers kenmerkt zich door eenvoudige, minimalistische designs en kleurrijke elementen zoals je dat gewend bent van Moonwalk Teddybear. De verschillende unieke ontwerpen personaliseer je met de naam van jouw baby en de kleuren van jouw voorkeur. Hierdoor kun je voor zowel een jongen als een meisje een passend ontwerp vinden in mijn assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een ontwerp met een zon of met madeliefjes. Uiteraard kun je bij de geboorte van een tweeling ook beide namen toevoegen. Bestel de raamsticker vooraf of juist net als de kleine geboren is, met geboortedatum. Dit kan bijvoorbeeld bij de geboortesticker midnight glow. Show de straat met veel liefde jullie gezinsuitbreiding!

Plakken van de raamsticker

Als je de sticker aan de buitenzijde van het raam plakt zijn de kleuren het mooist. Daarom wordt dit ook als standaard optie aangeboden voor de geboortestickers. De sticker is bestand tegen alle weersomstandigheden. Je hebt er dus lang plezier van!

Geboortestickers op maat

Kortom, maak de geboorte van jullie kleintje bekend met een raamsticker op maat. Ook heel leuk om als kraamcadeau te geven. Show jullie gezindsuitbreiding aan jullie straat!

Heb je vragen over de verschillende geboortestickers?

Neem een kijkje tussen de verschillende mogelijkheden met geboortestickers die wij hebben in de webshop. Heb je zelf een idee voor een ontwerp of wil je een ander formaat dan standaard beschikbaar is? Of heb je wensen voor een specifiek lettertype? Neem vooral even contact met mij op via de mail. Dan kijken we samen wat er mogelijk is, zodat we voor jou een sticker op maat kunnen maken.

© 2015 - 2024 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel