Artikel 1 van 17

Blog - Hoe kies je het perfecte tegeltje als kraamcadeau?

Februari 2024

Een baby krijgen is een van de mooiste momenten in het leven. Het is een tijd vol liefde, geluk en verwondering. Maar ook een tijd waarin je misschien wel veel cadeaus krijgt van familie en vrienden. Hoe kun je nu iets origineels en persoonlijks geven aan de trotse ouders en hun kleine wondertje? Een tegeltje als kraamcadeau is een leuk idee om de mijlpaal van de geboorte te vieren en uniek kunstwerkje om aan de babykamer toe te voegen. Maar hoe kies je het perfecte tegeltje uit? In dit blog geef ik je een paar tips om je op weg te helpen.

Hoe kies je het perfecte tegeltje als kraamcadeau?

Ben jij op zoek naar een geschikt kraamcadeautje, maar kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het uitkiezen van een geschenk dat past bij de ouders en hun pasgeboren baby? Met een persoonlijk geboortetegeltje zit je altijd goed. Dit duurzame cadeau is een blijvende herinnering aan de geboorte. Lees je mee waar je allemaal aan kunt denken?

Tip 1 Kies een tegeltje dat past bij de stijl van de babykamer

Een tegeltje is een leuke manier om de babykamer een persoonlijk tintje te geven. Maar je wilt natuurlijk wel dat het tegeltje past bij de stijl en de kleuren van de kamer. Vraag daarom voor je kiest gerust even na welke stijl inrichting de ouders gekozen hebben voor de babykamer. Of spiek alvast even binnen tijdens de babyshower of jullie vriendinnendate. Is de kamer modern of klassiek, vrolijk of rustig, neutraal of kleurrijk? Bij Moonwalk Teddybear vind je tegeltjes in allerlei stijlen, van minimalistisch tot speels, van zwart-wit of heel kleurrijk in pasteltinten of felle kleuren. Zo kun je altijd een tegeltje vinden dat aansluit bij de sfeer van de babykamer.

Tip 2 Kies een tegeltje dat iets zegt over de baby of de ouders

Een tegeltje als kraamcadeau is niet alleen een leuke (muur)decoratie, maar ook een mooie herinnering aan de geboorte. Daarom is het leuk om een tegeltje te kiezen dat iets zegt over de baby of de ouders. Denk bijvoorbeeld aan een tegeltje met de naam, de geboortedatum, een passende illustratie of de betekenis van de naam van de baby. Of een tegeltje met een lieve, grappige of inspirerende quote die past bij de baby of de ouders. Bij Moonwalk Teddybear kun je ook je eigen tekst of ontwerp op een tegeltje laten zetten, zodat je echt een uniek en persoonlijk kraamcadeau kunt geven.

Tip 3 Kies een geboortetegeltje dat je leuk vindt om te geven

Uiteraard is het belangrijk dat je een geboortetegeltje kiest dat je zelf leuk vindt om te geven. Het is een cadeau dat je met zorg en aandacht hebt uitgezocht en dat je met plezier en trots overhandigt. Kies daarom een tegeltje dat je zelf mooi, leuk of bijzonder vindt. Een tegeltje dat je met een glimlach op je gezicht geeft en waarvan je zeker weet dat het de ouders ook een glimlach op het gezicht tovert.

Tip 4 Kies een bijpassende tegelhouder van jesmonite om het cadeau compleet te maken

De tegeltjes van Moonwalk Teddybear worden altijd voorzien van een ophanghaakje. Vind je het echter leuk om de mogelijkheid te geven aan de ouders om het tegeltje op een wandplankje of pronkkastje te plaatsen, dan kun je ook een bijpassende houder van jesmonite uitkiezen. Zo kunnen zij het kraamcadeautje altijd een mooi plekje geven in de babykamer.

Ik hoop dat ik je op weg heb geholpen om het perfecte tegeltje als kraamcadeau te kiezen. Bij Moonwalk Teddybear vind je een ruim assortiment aan tegeltjes voor elke stijl en zit het ontwerp dat je in gedachten hebt er niet tussen, stuur even een mailtje om te overleggen. Neem snel een kijkje en laat je inspireren door onze collectie. Veel plezier met het geven van je tegeltje!

 

© 2015 - 2024 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel