Het gezicht achter Moonwalk Teddybear

Oorspronkelijk is Moonwalk Teddybear opgericht door Mathilde Alders. In 2020 heb ik, Kim Douw-Aalbers, vanwege onze gemeenschappelijke liefde voor illustratie, patronen en interieur de webshop overgenomen.  

Mijn inspiratie komt uit alles wat ik zie, ervaar en beleef. Met deze open blik benader ik ook de trends die voorbij komen op het gebied van design, interieur en lifestyle. En dit vertaal ik naar originele ontwerpen waarmee jij, op een relatief eenvoudige manier, de babykamer, kinderkamer, speelhoek of zelfs het poppenhuis in de stijl die jij en je kindje mooi vinden af kunt maken! Voor zowel jongenskamers, meisjeskamers als neutrale kinderkamers proberen we iets unieks aan te bieden waar jij mee aan de slag kunt.

Vanuit deze gedachte zijn vrijwel alle stickers van Moonwalk Teddybear handgetekend. Ze zijn in meerdere kleuren te bestellen, zodat ze in elk interieur passen.

Alle stickers worden vanuit huis ontworpen, gemaakt en verstuurd. Omdat ik jouw bestelling speciaal voor jou maak zijn de verzendtijden (2-4 werkdagen) niet te vergelijken met de grote websites. Wel hopen we dat je blij bent als je jouw pakketje of envelop open maakt en het eindresultaat krijgt dat je had gehoopt of dit misschien wel overtreft. Dan is onze missie helemaal geslaagd! 

En ik vind het altijd heel tof om te zien wat voor moois jullie gemaakt hebben met onze stickers. Vind je het leuk om een foto te delen met mij? Dat kan! Stuur me een mail of DM/tag me op Instagram via @moonwalkteddybear

Unieke muurstickers met liefde voor jou gemaakt.
Get it, Peel it, Stick it.

 

© 2015 - 2021 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel