Het gezicht achter Moonwalk Teddybear

Oorspronkelijk is Moonwalk Teddybear opgericht door Mathilde Alders. In 2020 heb ik, Kim Douw-Aalbers, vanwege onze gemeenschappelijke liefde voor illustratie, patronen en interieur de webshop overgenomen.  

Mijn inspiratie komt uit alles wat ik zie, ervaar en beleef. En dit vertaal ik naar originele ontwerpen waarmee jij, op een relatief eenvoudige manier, de babykamer, kinderkamer, speelhoek of zelfs het poppenhuis in jullie eigen stijl af kunt maken! Voor zowel jongenskamers, meisjeskamers als neutrale kinderkamers probeer ik iets unieks aan te bieden waar je zelf mee aan de slag kunt. Zo kun je een plekje creëren waar jij en je kind blij van worden. 

Vanuit deze gedachte zijn vrijwel alle stickers van Moonwalk Teddybear handgetekend. Ze zijn in meerdere kleuren te bestellen, zodat ze ook in jouw interieur passen.

Stickers op maat speciaal voor jou

Alle stickers worden vanuit huis ontworpen, gemaakt en verstuurd. Bestel je een sticker bij mij, dan maak ik deze speciaal voor jou op maat. En heb je een speciaal verzoek of een wens, schroom dan niet om even contact met mij te zoeken. 

Hierdoor zijn de verzendtijden (2-4 werkdagen) niet te vergelijken met de grote websites. Wel hoop ik dat je happy bent als je jouw pakketje of envelop open maakt en het eindresultaat krijgt dat je had gehoopt of dit misschien wel overtreft. Dan is mijn missie helemaal geslaagd! 

En ik vind het altijd heel tof om te zien wat voor moois jullie gemaakt hebben met onze stickers. Vind je het leuk om een foto te delen met mij? Dat kan! Stuur me een mail of DM/tag me op Instagram via @moonwalkteddybear.

Unieke muurstickers met liefde voor jou gemaakt.
Get it, Peel it, Stick it.

 

 

© 2015 - 2022 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel