Het gezicht achter Moonwalk Teddybear

Het gezicht achter Moonwalk Teddybear

"Met Moonwalk Teddybear wil ik bijdragen aan het creëren van een fijne plek thuis"

Hi, mijn naam is Kim

In 2020 besloot ik het roer om te gooien en Moonwalk Teddybear over te nemen van de oprichter van de webshop, Mathilde. Ik wilde meer tijd thuis met mijn gezin kunnen doorbrengen, mijn creativiteit de vrije loop laten en fijne plekken in huizen creëren. Van een knusse kinderkamer tot een fijne speelhoek tot een huiselijke woonkamer: als moeder, maar ook als vrouw en vriendin, weet ik hoe belangrijk het hebben van een fijn thuis is. Zowel voor jezelf, voor je kinderen als voor anderen. Het is een plek waar je je thuis voelt, waar je lief en leed deelt en bijzondere mijlpalen viert. Met Moonwalk Teddybear hoop ik dan ook - op een eenvoudige en laagdrempelige manier - een stukje te kunnen bijdragen aan het creëren van een plek waar iedereen zich welkom voelt. 

Geen massaproductie, wél persoonlijk en uniek

Vanaf het moment dat ik mezelf trotse eigenaresse van Moonwalk Teddybear mocht noemen, wist ik één ding zeker: met mijn persoonlijke en unieke aanbod wil ik mensen blij maken op momenten die er toedoen. Ben je zwanger en is er een kindje op komst? Dan creëer ik maar al te graag een op maat gemaakte geboorte raamsticker of een uniek geboortetegeltje voor je. Vier je binnenkort de eerste verjaardag van je kleinkind? Dan maak ik met liefde een passend cadeau zoals een gepersonaliseerde groeimeter of een prachtige naamsticker voor jouw kleinkind. Voor de derde of vierde verjaardag van je kindje is een poppenhuis met handgemaakte poppenhuis stickers een bijzonder cadeau. Slaapt je kindje momenteel slecht en wil je zijn of haar kamer een knusse touch geven? Dan denk ik graag met je mee over passende muurstickers voor in de kinderkamer van jouw zoon of dochter.

Waar ik mijn inspiratie vandaan haal?

Uit alles wat ik zie, ervaar en beleef. Zo is mijn jongste zoon mijn inspiratiebron voor het ontwerpen van de madeliefjes muurstickers. Hij plukt namelijk al van jongs af aan deze bloemetjes voor mij en deze herinnering vond ik mooi om op deze manier vast te leggen en te delen met anderen. Met mijn creatieve brein, dat dan ook nooit uit staat, vertaal ik mijn dagelijkse inspiratie naar originele ontwerpen waarmee ook jij, op een relatief eenvoudige manier, de babykamer, kinderkamer, speelhoek of zelfs het poppenhuis in jouw eigen stijl af kunt maken. Voor zowel jongenskamers, meisjeskamers als neutrale kinderkamers probeer ik iets unieks aan te bieden waar je zelf mee aan de slag kunt. Alles om ervoor te zorgen dat je een plekje creëert waar jij en je kind blij van worden.

Stickers speciaal voor jou gemaakt

Al mijn stickers worden vanuit huis ontworpen, gemaakt en verstuurd en dus maak ik ook stickers op maat. Heb je een speciaal verzoek? Of ben je benieuwd welke sticker het beste past in de kinderkamer van jouw (klein)kind? Ik denk graag met je mee en creëer op basis van jouw wensen unieke stickers. Door mijn persoonlijke werkwijze zijn de verzendtijden (2-4 werkdagen) niet te vergelijken met de grote websites. Maar… met iets meer geduld ontvang je binnenkort wél een uniek accessoire voor in huis en hoop ik dat je happy bent als je het pakketje openmaakt.

Deel je nieuwste aanwinst!

Niks maakt mij blijer dan te zien wat voor moois je hebt gemaakt met mijn stickers en ik zou het dan ook onwijs leuk vinden als je een foto met me wil delen. Stuur me een mail of DM/tag me op Instagram of Facebook via @moonwalkteddybear.

Ben je benieuwd naar mijn aanbod? Kijk dan snel verder op mijn website!

Het gezicht achter Moonwalk Teddybear

Unieke (muur)stickers met liefde voor jou gemaakt.


Get it, Peel it, Stick it.

© 2015 - 2024 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel