Tegeltje met naam voor jouw kinderkamer

Ben jij op zoek naar een uniek en gepersonaliseerd cadeautje voor de geboorte of verjaardag? Wat dacht je van een tegeltje met de naam van het kindje en een bijpassende afbeelding? Stel jouw tegeltje volledig zelf samen en maak een keuze uit de bestaande ontwerpen in de webshop. Het is ook mogelijk om jouw eigen wensen kenbaar te maken via de mail en dan kijken we samen naar een passend ontwerp. 

Gepersonaliseerd tegeltje met afbeelding

Het tegeltje van 10x10 cm wordt helemaal naar jouw wensen gepersonaliseerd, zodat je echt een uniek cadeautje kunt geven. Er zijn verschillende kleuren tegeltjes verkrijgbaar in de webshop en ook de kleuren van de tekst en afbeeldingen kun je naar wens samenstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit tegeltje met smiley of madeliefje?

Geboortetegeltje

Ben je op zoek naar een kraamcadeau voor een pasgeboren baby? Dan kan ik voor jou een persoonlijk geboorte tegeltje maken waar de kersverse ouders heel blij van worden. Kies op de website het ontwerp (of mail me even met je specifieke wensen) en de kleur tegel naar eigen wens en vul vervolgens de naam (en evt geboortedatum) van het kindje in. Wil je graag een voorbeeldje zien van een bepaalde kleurencombinatie of ontwerp, stuur me dan even een email om te overleggen.

© 2015 - 2024 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel