Artikel 8 van 11

Geboorte raamsticker - Jenthe

€ 16,95 (inclusief btw)

Geboorte raamsticker Jenthe

Hoera! Jullie kleine wondertje is geboren. En dit bijzondere nieuws wil je natuurlijk graag met iedereen delen en je huis versieren. Met deze vrolijke raamsticker met madeliefjes kondig je in een handomdraai de geboorte van jouw baby aan op het raam. Met de bijgeleverde instructie plak je de sticker met naam er eenvoudig op.

PRODUCTINFORMATIE 

Afmeting raamsticker
40 x 40 cm.
De sticker leveren we in 3 delen (de tekst in 2 delen en de madeliefjes), zodat deze gemakkelijk te plakken is. De naam is 30 cm breed. Plak de madeliefjes zoals op het voorbeeld of geef er geheel je eigen draai aan. Zo heb je altijd een unieke geboortesticker voor jouw zoon of dochter. De uiteindelijke afmeting bepaal je daarmee ook zelf door te schuiven met de verschillende onderdelen van de geboortesticker op het raam,

Wil je liever een andere afmeting voor de tekst en/of de madeliefjes? Neem dan even contact op via de e-mail. Dan kijken we samen welke mogelijkheden er zijn.

Kleuren raamsticker
Voor deze sticker kun je alle kleuren van de kleurenkaart kiezen. Op foto 1 zie je de tekst in sand , de bloemetjes in wit en de hartjes van de madeliefjes zijn ochre. Foto 2 is de tekst wit en foto 3 is de tekst light pink. Kies de kleuren van onze kleurenkaart die jou het meeste aanspreken. Bij color 1 geef je de kleur van de tekst aan, bij color 2 de kleuren van de bloemblaadjes en color 3 de kleur van het hartjes van de bloemen. Zo kun je de sticker naar wens personaliseren en is hij geschikt voor zowel jongens als meisjes. 
Geef bij het afrekenen, in het opmerkingenveld, aan welke twee kleuren je graag wilt hebben. Dan gaan wij voor je aan de slag!

Afdruk mogelijkheid
De raamsticker plak je op de buitenzijde van het raam. 

Verzendtijd
2-4 werkdagen

Wil je een kleine wijziging in de tekst of heb je andere wensen vwb de kleuren of het formaat, neem dan contact met ons op via de email en dan kijken we samen wat er mogelijk is. 

Get it. Peel it. Stick it.

  • De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl, geschikt voor eenmalig gebruik
  • Blijft goed zitten bij alle weersomstandigheden
  • Geschikt voor raambreedte 50-90 cm
  • Uniek ontwerp van Moonwalk Teddybear
  • Geleverd met duidelijke plakinstructie zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt
  • Dit is een gepersonaliseerd product en kan niet retour worden gestuurd
© 2015 - 2024 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel