Wat is applicatiefolie?

Wellicht heb je het al bij de productbeschrijving bij sommige stickers zien staan of heb je het in de plakinstructie gelezen: de term applicatiefolie. Maar wat is dat nu eigenlijk? En waar haal je deze transparante folie vandaan? Geen zorgen, ik leg het graag aan je uit.

Applicatiefolie of applicatietape op muurstickers

Applicatiefolie (soms ook wel applicatietape genoemd) is eigenlijk een transparante sticker die over de muursticker geplakt wordt om zo de muursticker op te kunnen tillen van de papieren onderlegger en daarna op de juiste plaats op de ondergrond te kunnen plakken. Dit is voornamelijk handig voor muurstickers die bestaan uit losse onderdelen, bijvoorbeeld de naamstickers of tekst muurstickers. Zonder deze applicatiefolie zou je namelijk iedere losse letter op de muur moeten plakken en zou je het dus nooit helemaal recht kunnen opplakken. Met applicatiefolie til je de hele tekst in één keer op en plak je de sticker zonder heel veel extra moeite op de ondergrond die jij voor ogen hebt. Ook de groeimeter sticker wordt bijvoorbeeld bevestigd met behulp van de applicatiefolie. Zo kun je de meter in 1 keer opplakken en hoef je de losse streepjes niet zelf af te meten voordat je ze opplakt.

Op welke stickers zit applicatiefolie nog meer?

Geboortestickers worden ook vaak met behulp van applicatiefolie opgeplakt. Deze stickers bestaan vaak uit verschillende stukjes tekst (naam en bijvoorbeeld welkom) en zo kun je de sticker gemakkelijk opplakken op het raam.

Indien een sticker applicatiefolie nodig heeft om geplakt te kunnen worden, wordt deze al vooraf door mij op de sticker bevestigd voor jou. In de bijgeleverde plakinstructie staat dit ook vermeld.

Kortom, zo lang je deze meegeleverde handleiding volgt en al onze tips goed doorleest voordat je de sticker in gebruik neemt, komt de muursticker mooi op de muur (of op het raam als het gaat om de geboorte stickers)!  En mocht je toch nog ergens over twijfelen, neem dan gerust even contact op via de mail.

 

klik hier voor muurstickers

© 2015 - 2024 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel