Kun je een muursticker opnieuw plakken?

Voordat je een muursticker aanschaft voor jouw babykamer of kinderkamer zul je wellicht wat meer info willen verzamelen. Het is dan ook altijd goed om jezelf eerst een aantal vragen te stellen voordat je over gaat tot aanschaf van muurstickers. Zo voorkom je immers teleurstellingen. Een veelgestelde vraag is of je een muursticker na verloop van tijd op een andere plaats kunt hergebruiken. Het antwoord op deze vraag is helaas: nee. Hieronder geef ik je wat meer uitleg over het materiaal waarvan de muurstickers gemaakt wordt en waarom opnieuw plakken niet tot de opties behoort. 

Muurstickers van vinyl

De muurstickers van Moonwalk Teddybear zijn gemaakt van vinyl. Ik snijd deze stickers met behulp van een plotter uit dit materiaal. Vinyl is een zeer flexibel en dun materiaal, waardoor de stickers mooi strak op de muur komen te zitten. Het nadeel daarvan is ook dat het materiaal wat kwetsbaarder is. Als je de muursticker na enige tijd verwijdert, zal het vinyl wel wat oprekken en wellicht ook inscheuren. Tevens beschadigt de lijmlaag van de muursticker bij het verwijderen. Je krijgt daardoor de muursticker vervolgens niet goed meer op de muur geplakt.

Verplaatsen muursticker

Heb je de muursticker echter net uit de verpakking gehaald en op de muur geplakt, dan is het nog wel mogelijk om de muursticker te verplaatsen. Doe dit ook niet te vaak, dit zal de kwaliteit van de muursticker niet ten goede komen. Het beste kun je daarom vantevoren bepalen waar je de muursticker wilt hebben om zo de muursticker in een keer op te kunnen plakken.

Dus op de vraag of je een muursticker opnieuw kunt plakken/hergebruiken is het antwoord heel duidelijk nee.

Twijfel je toch nog ergens over, neem dan gerust contact op via de email. Op de pagina "Veelgestelde vragen" kun je nog meer tips vinden over het aanbrengen en verwijderen van de muurstickers. 

 

Klik hier voor muurstickers

 

 

© 2015 - 2024 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel