Artikel 4 van 4

Muurcirkel op hout - Cementwagen

€ 7,95 (inclusief btw)

Muurcirkel van hout - Cementwagen

Wil je iets persoonlijks geven aan de jarige, passend in de stijl van zijn/haar slaapkamer, maar dan met een twist? Of is jouw kindje dol op stoere voertuigen? Dan is deze cementwagen op hout wellicht precies wat je zocht! Je kunt het wandbordje gemakkelijk met een tesa plakstrip op de muur bevestigen (niet bijgeleverd) of bijvoorbeeld op een wandplank of kastje plaatsen.

Met deze muurcirkel voeg je een vleugje bouwplezier toe aan de kamer, waardoor kindjes zich kunnen laten inspireren door de wereld van constructie en techniek. Een cementwagen is een tijdloze klassieker. Deze cirkel vrolijkt niet alleen de kinderkamer op, maar is ook een stimulans voor de verbeelding van jouw zoon of dochter.  Kortom, echt toffe kinderkamerdecoratie voor een kinderkamer waarin het thema voertuigen de hoofdrol speelt! 

PRODUCTBESCHRIJVING 

Kleuren muurcirkel
De betonwagen op het wandbordje is verkrijgbaar in alle kleuren op de kleurenkaart. Kies in het keuzemenu de kleur van jouw voorkeur. Op de foto zie je hem in de kleur zwart. Wil je graag, naast het silhouet van de cementwagen ook een kleur als ondergrond op de houten cirkel, zoals bijvoorbeeld bij de lego muurcirkel? Of twijfel je over een kleur of heb je andere vragen? Neem dan gerust even contact met ons op via email

Afmeting muurcirkel
Deze cirkel op hout is momenteel verkrijgbaar met diameter 20 centimeter.

Houder van beton
Op de foto zie je de muurcirkel in een handige, met de hand gegoten, houder van beton (gemaakt door Gewoon84) staan. Heel fijn, want nu kun je de houten cirkel nog makkelijker op een commode, kastje of plankje plaatsen. 

Verzendtijd
2-4 werkdagen

Get it. Peel it. Stick it.

  • De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl
  • Hout is een natuurproduct, hierin kunnen altijd oneffenheden in kleur zitten. Dit laat juist zien dat het een handgemaakt product is
  • Uniek ontwerp van Moonwalk Teddybear
© 2015 - 2024 Moonwalkteddybear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel